Eurometal” SH.P.K. momentalish është duke punuar në disa vende në Kosovë, gjithashtu është duke përgatitur material edhe për export:

Në bashkpunim me Oti Petrol Slovenia, kompania jonë po vazhdon ti ndërtoj pompat për derivate të naftës nëpër pika të ndryshme në Kosovë. Momentalisht jemi duke punuar në Gjilan dhe Komoran.

Eurometal shpk sapo ka përfunduar shkallët emergjente në Spitalin Amerikan ne Prishtine, dhe disa shkallë emergjente të tjera në Shtime.

Për më tepër, jemi duke punuar në salla për ndërtim.